Para FoLLower

Sabtu, 26 Mac 2011

Seriously ?

Assalamualaikum to reader yang membaca serta tukang taip cerita ini sekali, muahaha~. dah mereng sangat kot aku nie. pelik ye, aku gune typing yang full plak kali nie. pasai pa? (terbahasa kedah pulak, sebab abang anwarhadi la :P) ops, sape pulak abang2 nie kan? boyfriend ke? nk tau nie link for IniAnwarHadi . Pasai pa? pasai2 lagi, heheh. korang tengok la sebabnya kenapa aku asyik terikut2 loghat kedah nie ya, hint pon dah tau kenapa kan? kalau dah tengok lagi la korang tau kenapa sebab aku asyik macam nie, hehehe~
back to my REAL story, apa yang serious2 sangat nie? birthday? love story? got new boyfriend? menang loteri? selamat kan anak kucing? dapat bela pet? laotop baru? broadband? nope! nothing at all, yang aku nak bagitau korang sangat2 nie sebab aku akan menghadapi sesuatu? woooo, ape dia? konon gempak sangat la cerita aku ni ya? xde la, biasa2 sahaja, banyak kebanyakan yang sama batch aku nie akna menghadapi MUET test. YES, standing for Malaysia University English Test. haish, paling aku menyampah nak menghadapi benda tu especially IQ aku for English dah makin merosot. tahap masuk ICu kot, what??? yang nenonenoneno! tu. kritikal tahap parah nie. ha kau, dah tunggang terbalik dah ayat aku nie. uhuk2, telah menunjukkan betapa teruk nye kekalutan aku and IQ aku skarang nie camne la aku nak menghadapi situasi ini weh T_T nak banyakkan membaca dasar pemalas dowh, hmm, nak2 lagi isu bencana alam sekarang nie. aku paling tak suka yang tu kot. i hate you a lot ! uiks? cakap macam benda tu bernyawa je ek? ahhhh!!!! parah2! supposely aku kena cakap 'it' !!! wuuu, sebab takut sangat la aku jadik camni, boleh tak kalau aku cakap ngan membe aku yang foreigner tu? sebab aku kalau dalam situasi PERLU sahaja aku boleh cakap english dengan yakin nya. kalau ngan hantu panel tu, definitely i will feel so nervous and blank o.o kepada yang ada idea yang boleh meningkatkan IQ english aku or keyakinan diri aku pliz bagi idea weiyh, serious aku blank macam budak kecik .








(agak nye ok tak aku letak signature kat sini?)



3 ulasan:

  1. tak tao nk kmen pe..btw saya follow kmu...:P

    BalasPadam
  2. saya tau nk balas komen, thank you ;P

    BalasPadam
  3. anuar hadi mmg kelakar! hahaha...

    i dh follow blog u...follow my blog at
    http://nuruleimanhikmah.blogspot.com/

    BalasPadam

Cari Blog Ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...