Para FoLLower

Rabu, 8 Jun 2011

Esh, sape As dotdot ni?


(=.=")

Salam pagi buta rakan blogger sekalian dan anon yang belum ada anon =.="

Sorie la, permulaan yang sangat tidak bersemangat sebab mata aku dah macam panda. Aku lansung tak tidur tadi, pulun menghafal benda free. Apa yang free tu rasanya korang tau kot =.=" Ditambah lagi gosip tak semena-mena KONONnya aku itu ini =.="

Rakan, aku tense =.="
Aku macam nak sewel =.="

Aku nak tidur =.="

Tapi aku ada paper =.="

Sape nak tolong gantikan untuk aku =.="

Takde ke? Fine laa, bia aku jadik panda sorang-sorang kat dewan =.="

Anyway, aku nak cite pasal tajuk atas tu.

Ni haa, aku tak pasal-pasal dapat gosip tak semena-mena =.=" dah ada dua manusia tulis ni.


Diorang tibe-tibe cakap and comment bagi benda alah ni, aku konon-konon tak tau pasal ni weiyh. Sape dia ni? Makhluk asing? Teddy bear? Prince? PlayUNSA? Putera katak? Pari-pari gigi? Or insan biasa macam aku?

Err, ntah. Aku sendiri tak tau siapa dia ni, kononnya. Kawan-kawan, siyes aku tak kenal siapa dia ni. Janganlah buli aku lagi, aku siyes konon-konon tak kenal dia. Kenapa korang mendesak sangat membuat sebegitu, aku jadi makin terdesak untuk lap hingus kat starfish aku okay T____T
  
 Kalau wujud mamat tu and then dia perasan dek gosip atas ni, mesti aku sangat takut okay. Aku sangat segan and then aku MALU TAHAP GABAN nak NGADAP muka dia nanti okay. Bukan setakat dia je, membe-membe dia pon aku segan. Korang perasan tak aku berjantina perempuan? Kalau perempuan mostly SEGAN okay. Janganlah buat camni lagi ye kawan-kawan? Sedih saya tauuuuuuuu T________T Saya takut nak ngadap muka dia nanti T________T

Anyway, dah pukul 7, nak mandi segarkan badan. Badan aku stress okay. Nak sambung final resort aku ni, papai and salam. Wish me luck ye kawan-kawan T________T

8 ulasan:

  1. hahahahhaa...
    ASN*** clue untuk hari ini!!~~

    BalasPadam
  2. meh la aku kasi langsung terus.....asna**...........oppppsssss...sikit je lg....kau x nak ngaku lg ke?kau jangan sampai aku face to face ngan dia before dia fly pegi aussie....kau hati2 ngan aku ayu...kang bg tau asna** nnti.....hahahahhahahahah {gelak jahat}

    BalasPadam
  3. http://alamnoyu.blogspot.com
    special entry utk kau

    BalasPadam
  4. ape2 je cik golek ni.....hahahaha...

    BalasPadam
  5. huuu ... jejaka malaya terakhir yg xbape nak malaya r sgt .. haha

    BalasPadam
  6. phewiitttt~ ada gosip tu.. ni gosip liar ke gosip jinak?? hihii~ ^_^

    BalasPadam
  7. wooo..meh bunga ganti..heee

    BalasPadam

Cari Blog Ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...