Para FoLLower

Jumaat, 6 Mei 2011

Terkantoi dengan Ayeem Ayam la plak :3

Salam sekali lagi ya rakan2! Aku memang dah ade feeling dah nak buat double entry in a row. And dari mata aku yang sepet terus terbelalak kembali when aku STALKING profile2 peymes.



Fuhh, rase nak cite dalam satu nafas sekali lagi jek! Haa camni story pendek dia, Aku sangat tak sangka Ayeem Ayam post kat wall FB dia, pasal entry aku nak peymes ames macam... nak tau klik sini okei. Konpom2 dia baca, arrgh! Rasa nak segan terguling2 kat katil aku yang bersepah dengan shawl, beg, jeans,paper, baju,slimot pink,cardigan,stokin,jam,plastik ni pon ade jugak.

Aku sempat printscreen kat wall dia(berkat dari anonymous blogger :P).Siyes, aku sangat xsangka dia puji aku dengan baik hatinya. ape tak caye?? Ayeem baik tau dengan aku! Sopan macam nak minang aku okei! Tengok gamba yang aku printscreen ni, siyes tak tipu ;)



nak penjelasan lebih sila la tekan gamba tu then save dalam computer anda ya. Hehehe, xsangke aku dia datang minang-eh blogwalking tempat aku yang wangi lagi berseri dengan ceri ni(padahal banyak berkata2 ****,******,*** )ops, senser sebentar ye bang n sis ;)

Haiiiii, camne la ayeem nie dapat detect blog wangi aku ni ek? Hmm, maybe konsep teknologi dihujung jarri? sori la brader sister sekalian sebab aku nie rabun IT lagi, nanti aku try tukar power processor aku ye ;) Hik3, shy2 plak aku nak bace komen dia. oklah, nak baca komen dari abang ayeem kita ni. Then nak kemas katil aku agar dapat dapat mimpi besh bersama si putera kacak lagi bo***, got it? buat2 x got it okay,

salam sayang dari ayu :3 muah muah dush!(aku ternampak pasal m-pop tadi, geli geleman)


11 ulasan:

  1. Ayeem Ayam memang friendly derr..Tapi hati2..hahaha!^_^

    BalasPadam
  2. (tarik nafas -..-) tak takot, shy2 cat ade la, kahkah

    BalasPadam
  3. hhehehe meh la kunjung blog buruk kite plak :)

    BalasPadam
  4. KIHKIH.AWWW.MALU LETTEEEUWW.HAHA.GEDIKNYA YAN :D

    BalasPadam
  5. ecece..congratzz!!epy ssgt nyew die..sabo2...
    mlm nie tido lena ye..hehe

    BalasPadam
  6. hehehe...kelakar2....



    salam:)

    BalasPadam
  7. ain: haha, xleh tido lena dok, ketawa terkekek2 je mlm tu, haha.

    daddy: haha, bengang kot~ hanya saya, pembaca n ALLAH sja y tahu :3

    BalasPadam
  8. blogger kalau dapat perhatian blogger femes macam mimpi jatuh katil kannn...hehehe

    take care :)

    BalasPadam
  9. kak ES: haha, nak lompat verandah dari ground floor pon ade, weee :D

    BalasPadam
  10. hahaha budak ni. ada kena patuk ni kanggg

    BalasPadam

Cari Blog Ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...