Para FoLLower

Ahad, 29 Mei 2011

CONTEST FRIENDS FOREVER

salam readers! malam2 buta dah buat entry, pasal contest plak tu.

Aku dapat seru ni pon sebab kene tag oleh cik manis membe aku yang semangat join contest ni, tengok dashboard aku lagi seram. 2 orang join contest macam nak gila, yeke? Sorang je kot, yang lagi satu bakal menjadi hantu contest. Sure tak tipu, ko tengok la dashboard aku... Er, dashboard kene bagi email ngan password right? Kasi aku kerongsang lawa-lawa baru aku bagi. Macam tu je trade barter aku kan? Agak kritikal aku ni, miahaha XD Nah contest dia :


Nak join? Klik sini.. eh sini.. tak laa sini :)



Cara-cara untuk join:

1) Buat satu entry bertajuk: CONTEST FRIENDS FOREVER
2) Letak banner kat atas tu dan link kan ke entry ini
3) Letak gambar korang bersama rakan-rakan korang. Gambar paling memberi kenangan untuk korang. Cerita la sikit dalam 2 3 ayat.
4) Tag 3 orang rakan dan pastikan mereka tahu. (Follow aku jika anda nak up-to-date dengan contest ni, tak paksa follow)
5) Letak juga gambar baju yang korang like tu dan link ke facebook DROPLET HOUSE.

Kalau ada yang belum faham, bleh klik SINI untuk tgk contoh entry.


Tarikh Tutup: 19 Jun 2011 (Ahad), 11.59 malam

Kau orang nampak tak tuh syarat-syarat dia?  Okay, 1st aku nak letak gambar yang aku nak pertaruhkan. Ni gamba edit zaman lepasan sekolah, siap tag kat FB, nah :

 aku suke gila gamba ni weiyh!
 
Ni gamba masa form 5 at 2009. Masa ni ada ceramah rasaya, kalau tak takde maknanya pakai borea macam ni. Ni baru lepas menternak lemak satu pinggan beso gedabak nak mam. Dah sudah mesti la pic okay, zaman pic katakan. Cuba korang teliti gamba ni betol-betol, yang depan-depan dah syun habis especially ratu peace area center, bangga sekejap ^..^ yang dok kat kerusi gila lawak weiyh. Dari kiri, nab sedang membetulkan tudung, tengah mar sedang mengenyangkan diri selepas habis 1pinggan beso gedabak, kanan err sleeping beauty rasanya, right not? Haha. Gila lawak gamba ni, dapat hit banyak kot dalam fb, comment bersepah habis. kehkehkeh.
 
Aku nak tag korang, teringin nak tau sejarah kamu camne, do join in okay! :
 
kak janna tu same sekolah ngan aku dulu, cakap macam nak tumpang glamer, geli mak naaa :3

Credit to miera ishak sebab ajak aku join sekaki even aku ada kelas esok. Oh tak lupa jugak sebab aku copy paste serba tentang term. Malas nak typing macam-macam la cik adek, janji aku dah credit kat lu.

Dia kata ada present, like salah satu katanya. aku pilih ni <3

Dah dah dah! Argh penat, teringin nak join lagi satu tapi kalau aku typing macam hapee dah. sebelum jangkitan ni merebak aku chow dulu, nyte n love ya! salam.
 
p/s: aku nak menang!!!!!!
 
 

6 ulasan:

  1. thanks join..gud luk =)

    follow u

    BalasPadam
  2. emmm..nape la tak de org nak wat kontest seram2 aek...:'(

    BalasPadam
  3. aku rasa x join kot.. hehe.. btw thanks sbb inform :)

    BalasPadam
  4. shafmechy : thanks terima sy ^^,

    zora : nak seram lg, apa kata zora buat? macam best je :P

    anis : oo yeke, xpelah bukan rezeki :)

    BalasPadam
  5. nak menang jugaakkk! haha. thx tag kak azie =)

    BalasPadam

Cari Blog Ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...