Para FoLLower

Jumaat, 28 Oktober 2011

Sumpah dah berkulat blog aku ni !

Lalala, typing typing typing tak tau nak typing ape. Gile annoying, deym =.="


Ahh, yang penting sekarang ni aku tak reti-reti nak melawakan blog aku yang macam gedik semacam ni. Mungkin ini desebabkan hormon-hormon pink aku dah makin pudar dek cahaya matahari yang sangat menyinar. Makanya pink-pink lusuh la kalau gitu? Umpama gebo pink cecah dengan klorok menjadi pudarrrrrr. *Kurasakan pudar dalam hatiku, lalalalaaaaa. Ku rasakan aku tengah melalut!

Hmm, gaya tulisan ni macam familiar untuk aku. Owh, maybe sebab aku asyik baca blog terbangtinggitinggi n faiz si lembu. Sekarang aku tengah minggu stress, dengan bacaan yang boleh menyakitkan perut aku sampai masuk hospital Muadzam ni mungkin alternatif yang terbaik. Dapat MC then class babai. Membe aku cakap doktor cina kat situ ensem, dia kata boleh ngorat wiitwiit. Waaa aku ada chance untuk curang la gamaknya. Eh gamak tu apa? Yang pasti gamak tu bukan gamat hijau.

Dengan kadar rate yang semakin meninggi yakni assignment, tutorial, quiz pop2, midterm, interview. Ahhh, 50% kemungkinannya aku boleh masuk hospital tu jumpa doktor cine then borak-borak tak bagi ubat. Ingat lagi dia bagi pen macam picagari ada jarum tu soh isi borang membe sakit, seram ooo.



Kemungkinan sekali lagi aku cakapkan kat korang, kemungkinan aku ubah blog termasuk cara cakap aku. Wow, sangat sofistikated ye yiuuu. Hahaha!

Ok aku sakit pinggang, nanti aku update benda berilmu. Nyte n see u olls~

p/s > Hadooi, nak letak gamba apa pon aku tak tahu, mata stim ngantok sangat. 

1 ulasan:

  1. haha . cm kenal gakla dok cina tu . hehe

    BalasPadam

Cari Blog Ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...